طراحی سایت سرگرمی
اینترنت بزرگترین رسانه برای سرگرمی، تفریح و بازی های آنلاین به حساب می آید.از این حیث طراحی سایت سرگرمی برای انواع موسیقی، فیلم، تئاتر، کمدین ها، هنرمندان بسیار مسمرثمر خواهد بود. اگر شما هم در صنعت سرگرمی فعالیت دارد بدیهی است که با حضور آنلاین قوی و وب سایت های عالی، می توانید خیلی بیشتر در این صنعت موفق باشید.
محتوا و سبک ها و قالب های سایت های سرگرمی، با توجه به مخاطبان آن ها متفاوت است. اما هدف آنها به طور کلی یکسان است. وب سایت های جذاب و دل فریب با به روز رسانی های مداوم می توانند تجربه کاربر پسند و خوبی را برای کاربران ایجاد کنند.اگر شما هم در صنعت سرگرمی و بازی فعالیت دارید می توانید یک وب سایت عالی داشته باشید، تا بتوانید هنرهای خود را در آن به نمایش بگذارید.
طراحی جذاب
نوآوری
راحتی در استفاده
محتوا استراتژیک
سایت شما نیازمند سئو بهتری است؟!
کمپین تبلیغات دیجیتال خود را به همراه تولید محتوا، ایمیل مارکتینگ و سئو تکنیکال راه اندازی نمائید
طراحی وب سایت سرگرمی برای بازی های آنلاین
امروزه اینترنت در تمام زندگی مردم نفوذ کرده است. استفاده از اینترنت به حدی در تمام زندگی مردم نفوذ کرده که گاهی خیلی افراد برای اوقات فراغت و بیکاری وارد اینترنت می شوند. کسانی که به بازی های آنلاین علاقه دارند می توانند از این طریق کسب درآمد نیز داشته باشند. در حال حاضر این گونه سایت ها طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده اند.
در طراحی سایت های سرگرمی و بازی های آنلاین می توان با استفاده از ویدئو وعکس های جذاب، استفاده از جک و لطیفه و تولید محتوای جذاب نظر کاربران را جلب کرد و باعث شد که آنها ساعت های متمادی بر روی سایت شما وقت بگذرانند. این کار بر روی رتبه بندی سایتتان نیز تاثیر مثبتی خواهد داشت.
عوامل مهم جذب کاربر در طراحی وب سایت سرگرمی
برای جذب بازدیدکننده در وب سایت های سرگرمی از چند طریق می توانید اقدام کنید، مهم ترین و موثرترین روش برای جذب کاربر سئو سایت بالا است، با قرار گرفتن در نتایج و رتبه های اول موتورهای جستجو بیشتر در معرض دید بازدیدکنندگان قرار خواهید گرفت.
عامل دوم جذب کاربر تولید محتوای تخصصی و حرفه ای در حیطه ی سرگرمی و تفریحی است، یعنی تمامی محتوای موجود در وب سایت فقط باید مختص به خودتان باشد و در سایت های دیگر وجود نداشته باشد.
عامل سوم فعالیت در شبکه های اجتماعی است، با توجه به تحقیقات انجام شده شبکه های اجتماعی که محتوای آن ها تفریحی سرگرمی باشد مخاطبان خیلی بیشتری را به خود جذب کرده و مورد استقبال بیشتری قرار می گیرد.
۳۶۵ روز، ۷ روز هفته و ۲۴ ساعته در کنار شما هستیم
در وب سایت دارالترجمه یکی موارد مهم، “پشتیبانی” به شمار میرود. پشتیبانی یعنی شما در هر لحظه اگر به کوچکترین مشکلی بر بخورید، کارشناسان پشتیبانی وب سایت دارالترجمه آماده راهنمایی به شما خواهند بود. برای مثال فرض کنید در حین پرداخت آنلاین هزینه ترجمه مدارک، اینترنت شما با اختلال روبرو شده و یا قطع میشود، وجه از حساب شما کسر اما به حساب دفتر دارالترجمه واریز نمیشود. اینجاست که بخش “پشتیبانی آنلاین” به کمک شما می آید تا بتوانید مبلغ واریزی را پیگیری نمائید که به حساب شما برگشت بخورد.
مثال دیگر اینکه فکر کنید به علت کسالت یا بیماری (کووید-۱۹) قادر به بیرون رفتن از منزل نیستید یا در شرایط ویروس کرونا ترجیح می دهید از خانه کارها را پیگیری نمائید. این جا بخش و واحد پشتیبانی به کمک شما می آیند تا در کوتاه ترین زمان ممکن به موضوع شما رسیدگی و نتیجه را به شما اطلاع دهند.
وب سایت خود را با هر اندازه صفحه نمایشی هماهنگ کنید
طراحی ریسپانسیو (Responsive Design) یا واکنشگرا مربوط به تغییر ظاهر صفحات سایت متناسب با سایز مرورگر دستگاه های دیجیتال کاربران است. یعنی ظاهر وبسایت در تمام دستگاههایی که کاربر با آن از سایت دیدن میکند (مثل موبایل، تبلت، لپتاپ و…) مناسب باشد و خود را هماهنگ کند. امروزه کاربران با موبایل، تبلت، لپتاپ و… از اینترنت استفاده میکنند. صفحات وب باید به گونهای باشند که کاربر موقع استفاده از آن نیاز به زوم کردن، اسکرول کردن افقی و… را نداشته باشد، متنها خوانا و دکمهها قابل کلیک باشند.
ریسپانسیو بودن صفحات باعث میشود کاربر حین مراجعه به سایت، تجربهی بهتری داشته باشد. بدون نیاز به زوم کردن در صفحه تمام مطالب را بخواند، تصاویر را ببیند به گونهای که استفاده از وبسایت برای او آزاردهنده نباشد. همچنین واکنشگرایی صفحات اثر بسیار خوبی در سئو خواهد داشت. گوگل به وبسایتهایی که برای کاربران خود ارزش قائل شده و برای راحتی آنها طراحی مناسبی دارند، بیشتر توجه میکند! یعنی شانس شما برای قرارگیری در سطرهای اول از نتایج جستجو بیشتر میشود.
شبکه های اجتماعی خود را متحول کنید
جمله معروفی هست که میگوید “یک تصویر خوب به اندازه هزاران کلمه حرف برای گفتن دارد”. این گفته کاملا درست است: تصاویر امروزه با قدرت فراوان خود در انتقال اطلاعات، تبدیل به یکی از اصلیترین ابزارهای آموزش، ارتباط و تبلیغات شدهاند. راز موفقیت و محبوبیت شبکههای اجتماعی عکس محور مثل اینستاگرام و پینترست نیز همین است. شبکه های اجتماعی فرصت بسیار مناسبی برای تجارت ها و کسب و کارهایی هستند که قصد دارند مشتریان، بازدید کنندگان و ترافیک وبسایت خود را افزایش دهند. اما زمانی که از شبکه های اجتماعی به درستی استفاده نشود می تواند باعث آسیب رسیدن و ایجاد خطرات برای وبسایت و برند شما شود.
اگر آمار بیشتری را بخواهیم بررسی کنیم، امروزه بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر فعال بر روی اینستاگرام و بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر فعال بر روی پینترست هستند. برای سایت هایی که به عکس ها و تصاویر گرافیکی وابستگی بیشتری دارند، تمرکز بر روی شبکه هایی مانند اینستاگرام، فیسبوک و پینترست رایج تر است. به جای آنکه چندین صفحه در شبکه اجتماعی مانند لینکدین، فیسبوک، توییتر، گوگل پلاس، پینترسنت، اینستاگرام و… به صورت همزمان داشته باشید و بخواهید همزمان همه آنها را مدیریت کنید، بر روی تعداد کمی از آنها فعالیت کنید (مثلاً بر روی یک یا دو صفحه) و وقت بیشتری برای آن بگذارید. این کار نتیجه بهتری برای شما خواهد داشت تا اینکه در چندین شبکه فعال باشید و محتوای بی کیفیت تولید کنید.
بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو
بزرگترین کانال ورودی به وبسایت شما، جستجو است. پس سئو و بهینه سازی وب سایت در افزایش ترافیک هدفمند و مرتبط نقش اساسی دارد. البته، اولین شرط رسیدن به رتبههای اول گوگل، برنامهریزی اصولی و یک استراتژی سئوی حرفهای است. برای آنکه مطمئن شوید در مسیر درستی هستید و پول و زمان شما در بهینهترین حالت ممکن هزینه میشوند، لازم است کارتان را با یک برنامهریزی دقیق و اصولی شروع کنید. با تدوین استراتژی سئو در اولین قدم، میتوانید نقاط قوت و ضعف خود و رقیبانتان را به خوبی بشناسید و سپس با برنامهریزی اصولی و هدفمند، رتبه سایتتان را به نتایج بالای گوگل برسانید.
سئو مخفف واژۀ Search Engine Optimization است و به معنای بهینهسازی یک وبسایت برای موتورهای جستجو است. شما با یک سئوی خوب میتوانید رتبۀ خود در موتورهای جستجو را ارتقا دهید تا وبسایت شما در جستجوهای بیشتری نمایش داده شود. همانطور که میدانید ابزارهای جستجو در بین کاربران اینترنت بسیار پر طرفدار هستند و حجم عظیمی از ترافیک یک وبسایت از طریق آنها تامین میشود. تکنیکهای مختلفی برای بهینهسازی وبسایت وجود دارند. برخی از این تکنیکها داخل سایت پیادهسازی میشوند.
طراحی وب سایت شخصی خود را به ما بسپارید
شما برای رسیدن به اهداف خود، برای مطرح شدن و دیده شدن بیش از پیش باید به فکر هویت سازی برای برند شخصی خود باشید که این روزها این مقوله با واژه پرسونال برندینگ (Personal Brand) نقل محافل است. اگر بخواهیم کمی فلسفی با موضوع برخورد کنیم باید اذعان داشته باشیم که در حقیقت برندهای شخصی را می توان به انسان هایی تو در تو تشبیه کرد که در دل خود انسان دیگری را جای داده اند.